Cuba 2011

I Marts måned 2011 var jeg så heldig at komme på en tur til Cuba for at fiske efter bonefish og tarpon. Vi fiskede på øen Isla de la Juventud eller isle of Youth som den også hedder. Outfitteren hedder Avalon fishingcenters www.cubanfishingcenters.com og vi gav ca 1800 EUR for en uge all in. Dertil kommer fly DK-Cuba som var ca 7000 kr. 
Det var en kæmpe oplevelse at prøve at jage tarpons under Caribiens stærke og alt afblegende sol. Dan og jeg krogede til sammen i omegnen af 15 tarpons hvoraf de 4 kom i båden. I bland de krogede var et par stykker i 80 Lbs. klassen som uden videre rykkede godt ned i baglinen via en bremse der var strammet helt!!! Det fiskeri er vandvittig!!

Tarpon fiskeri skal prøves igen og igen... det er for fedt.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 05:18

Do you seek an emergency loan? please contact us via email: saara.kemi@gmail.com

...
30.07 | 14:38

Hallo, meine Damen und Herren, Willkommen bei Edward Leihfirma. Suchen Sie ein Sofortdarlehen für alle Ihre finanziellen Bedürfnisse? Edward Darlehensfirma wird alle Ihre finanziellen Bedenken lösen. Planen Sie ein neues Zuhause oder ein neues Auto zu kau

...
13.12 | 17:28

3% lånetilbud gælder nu, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

...
26.11 | 10:03

Hej Christian,
Jeg har aldrig fisket Keys. Det tætteste er Abaco, Bahamas og Ambergris Caye, Belize. Du kan evt smide en e-mail på frankdanielsen@yahoo.dk.

...
Du kan lide denne side