Island 2010
I Maj måned 2010 havde jeg chancen for en Islands tur. Jeg lejede en 4x4 af faderen til en god Islandsk bekendt jeg har. Derpå havde jeg stor bevægelses frihed og kørte ca 4500 km i den mest fantastiske og smukke og til tider skræmmende natur. Da jeg ankom var vulkanen eyjafjallajökull netop stoppet med at spy lava og gas ud og luftrummet var atter åbent.
Jeg havde aftalt med Martin Andersen, en dansker bosidende i Selfoss, at vi skulle ind til Veidivötn og fange nogle af søens ørreder. Det var en lang men spændende tur fra Selfoss og nordøst over forbi Hekla og videre ind i landet. Landskabet var fortsat sort og gråt efter eyjafjallajökulls hærgen, men det gjorde bare turen endnu mere spændende. Den sidste times tid var der sommænd ikke engang en vej. Se billederne derinde fra.
Ellers kørte jeg rundt og fiskede på må og få, og nok i virkeligheden mest i Ljosavatn uden for Akureyri som holdt en fin bestand af fjeldørred og ørred.
Ved køb af www.veidikortid.is må man fiske i en række udvalgte søer og floder og det er ret billig, og når man kan bo på vandrehjem og BB undervejs bliver turen jo overkommelig.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 10:03

Hej Christian,
Jeg har aldrig fisket Keys. Det tætteste er Abaco, Bahamas og Ambergris Caye, Belize. Du kan evt smide en e-mail på frankdanielsen@yahoo.dk.

...
26.11 | 06:35

Hej Frank........har du nogle ideer mht fluefiskeri .... Belize eller the Keys Florida?

Hilsen / Christian

...
13.04 | 14:08

Skal du ikke snart opdatere siden?

...
15.08 | 22:36

Hej Christian,
Tak fo din besked. Send mig en mail på frankdanielsen@yahoo.dk
Så kan jeg svare dig.
Mvh Frank

...
Du kan lide denne side